Secţiuni » Mesaje de condoleanţe
Mesaje de condoleanţe

Baroul Arad. Mesaj de condoleanțe
30.06.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Mesaje de condoleanțe, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Arad a dat publicității luni, 29 iunie 2015, omagiul adus de av. dr. Cristian Alunaru – Decan pentru av. Mircea-Vicențiu Şerb, fost Decan al Baroului Arad.

Omagiul integral:

Mircea-Vicențiu Șerb

Mircea-Vicențiu Șerb

”Cu nemărginită tristeţe aduc la cunoştinţa avocaţilor din Baroul Arad precum şi a întregii lumi juridice arădene trecerea la cele veşnice, după o lungă şi grea suferinţă, a celui care a fost timp de opt ani Decanul Baroului Arad, apoi Consilier al UNBR şi Consilier al Baroului Arad, avocat Mircea-Vicenţiu Şerb.

Dedicat cu toată fiinţa profesiei de avocat, crezul colegului nostru Mircea Vicenţiu Şerb este exprimat cel mai frumos în prefaţa la volumul ”Avocaţii arădeni 1875-1989’’, publicat în Arad în anul 2014: ”Într-un stat de drept, avocatul este indispensabil justiţiei şi justiţiabilului, deoarece are sarcina de a apăra drepturile şi libertăţile fundamentale. Astfel, avocatul ocupă o poziţie unică şi esenţială în orice societate democratică.

În aceste triste momente nu găsesc cuvinte mai potrivite decât cele ale scriitorului Aldous Huxley: ”Sufletele celor plecaţi de la noi trăiesc în inimile celor rămaşi aici, îmbărbătându-i şi ajutându-i să devină mai buni. Morţii nu se pot bucură de o atare nemurire, decât dacă cei vii sunt gata să le-o dea.”

Aceste cuvinte se doresc un călduros imbold adresat tuturor colegilor de a aduce un ultim omagiu distinsului nostru coleg dispărut, luni, 29 iunie 2015, la Casa Funerară Kuki din Cartierul Grădişte, unde se află depus, şi a-l conduce pe ultimul drum, marţi, 30 iunie 2015, ora 12:30 la Cimitirul ”Pomenirea’’.

Avocat dr. Cristian Alunaru
Decanul Baroului Arad”

***

Av. dr. Gheorghe Florea, președintele UNBR, exprimă profundul regret pentru stingerea din viață a celui care a fost distinsul avocat Mircea-Vicențiu Şerb, fost membru al Consiliului Uniunii şi fost decan al Baroului Arad. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!

:: sursa: UNBR

***

Avocații din Baroul Timiș sunt alături de colegii din Baroul Arad pentru dispariția prematură a distinsului avocat Mircea-Vicențiu Șerb.

Condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească!

:: sursa: Baroul Timiș

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti