Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Amanarea platii drepturilor salariale din titlurile executorii pentru personalul din sistemul justitiei

09.01.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 898 din 31 decembrie 2008 a fost publicata Ordonanta de urgenta nr. 225/2008 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sistemul justitiei. 

Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sistemul justitiei, devenite executorii pana la data intrarii in vigoare a ordonantei de urgenta (cu exceptia celor care intra sub incidenta OUG nr. 75/2008), se va realiza incepand cu data de 31 martie 2009. 

Plata sumelor prevazute in hotararile judecatoresti care intra sub incidenta OUG nr. 75/2008 se realizeaza potrivit esalonarii stabilite prin Ordinul ministrului justitiei, al ministrului economiei si finantelor, al presedintelui CSM, al presedintelui ICCJ si al procurorului general al Parchetului de pe langa ICCJ nr. 1.859/C/ 2.484/ 26.650/131/ 3.774/C/ 2008.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII
SSA

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate