Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Gheorghe Piperea a discutat cu Avocatul Poporului despre practica neunitară în materia dosarelor privind clauzele abuzive


1 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Avocatul Poporului a dat publicității marți, 30 iunie 2015, un comunicat cu privire la practica neunitară a instanțelor de judecată.

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, Ecaterina Teodorescu, adjunct al Avocatului Poporului, Emma Turtoi, șef birou contencios constituțional și recurs în interesul legii, și Ecaterina Mirea, șef serviciu contencios, s-au întâlnit cu prof. Gheorghe Piperea pentru a discuta despre practica neunitară a instanțelor de judecată atât în materia disjungerii dosarelor colective inițiate de consumatorii produselor financiare împotriva instituțiilor de credit, cât și cu privire la legalitatea clauzelor care impun suportarea de către consumatorii produselor financiare a riscului valutar.

Părțile au convenit identificarea hotărârilor judecătorești definitive din care să reiasă practica neunitară în materia expusă de oaspete. Ulterior intrării în posesia hotărârilor judecătorești definitive, acestea vor fi analizate și se va proceda conform prevederilor legale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică