Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc participă la lansarea Codex-ului constituțional – Constituțiile statelor membre ale Uniunii Europene
01.07.2015 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Ministerul Justiției a dat publicității marți, 30 iunie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la lansarea Codex-ului constituțional – Constituțiile statelor membre ale Uniunii Europene.

Evenimentul de lansare are loc miercuri, 1 iulie 2015, în Amfiteatrul „Nicolae Titulescu” al Facultății de Drept a Universității din București, cu începere de la ora 15:00, și reunește membri ai Curții Constituționale, Consiliului Superior al Magistraturii, Parlamentului, Guvernului și lumii academice.

Proiectul, finanțat de Banca Mondială, a beneficiat de sprijinul cadrelor didactice din cadrul Facultății de Drept a Universității București și a presupus traducerea în limba română a celor 27 de constituții ale statelor membre ale UE și tipărirea unui Codex care cuprinde atât textele constituționale traduse cât și prezentările acestora.

Cele 1.250 de exemplare ale Codexului vor fi distribuite către membrii Parlamentului, Guvernului, Consiliului Superior al Magistraturii, președinților instanțelor judecătorești și ai parchetelor. Varianta electronică a Codexului va fi publicată pe site-ul Ministerului Justiției, pentru informarea și studierea acestuia de către reprezentanții societății civile și a oricărui cetățean interesat de aceste aspecte.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.