BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Măsuri de sprijin pentru Institutul Cantacuzino

01.07.2015 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 469 din data de 29 iunie 2015 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 23/2015 privind stabilirea unor măsuri în domeniul cercetării-dezvoltării şi inovării în vederea asigurării protecţiei intereselor esenţiale ale siguranţei stării de sănătate a populaţiei.

Potrivit ordonanţei de urgenţă, Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie „Cantacuzino” se reorganizează ca instituţie publică în subordinea Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare. Noua structură va purta denumirea Institutul Național de Cercetare „Cantacuzino” şi este definit ca instituţie publică care desfăşoară activităţi de interes strategic în domeniul asigurării protecţiei intereselor esenţiale ale siguranţei stării de sănătate a populaţiei,

Finanţarea activităţilor desfăşurate de Institutul Cantacuzino se realizează din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Actul normativ stabileşte că, în anul 2015, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului vor fi alocate sume Ministerului Educației și Cercetării Științifice pentru susținerea activității Institutului Cantacuzino.

Organizarea şi funcţionarea Institutului Cantacuzino, numărul maxim de posturi, precum şi sursele de constituire a veniturilor proprii se aprobă prin hotărâre a Guvernului, promovată în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a ordonanţei de urgenţă.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate