Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Chestionar lansat de Curtea de Apel Timișoara pentru transparenţa instanţelor din jurisdicția proprie
02.07.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Curtea de Apel Timișoara a dat publicității miercuri, 1 iulie 2015, un comunicat cu privire la inițiativa demarată cu ocazia Zilei Magistratului/Zilei Justiției din România.

Instanța a finalizat demersurile pentru realizarea unui chestionar on-line care are ca scop măsurarea gradului de satisfacţie privind calitatea actului de justiţie la Curtea de Apel Timişoara, precum şi la instanţele din jurisdicţia acesteia.

Programul oferă posibilitatea persoanelor interesate, profesioniști ai dreptului, membri ai instanței, dar și justițiabili, să acceseze chestionarele, avantajul constând prelucrarea rapidă și eficientă a datelor inserate. Astfel, Cei ce vor analiza datele le vor primi sub formă de procente ori grafice, ceea ce va conduce automat, nu numai la reducerea resurselor materiale consumate, dar şi reducerea substanţială a timpului necesar pentru analiza şi evaluarea răspunsurilor. De asemenea, este o bună metodă pentru conducerea Curții de Apel de a afla opinia justițiabililor, a avocaților și a personalului instanței cu privire la aspecte legate de organizarea instanței.

Chestionarul este disponibil aici, începând cu 1 iulie 2015.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate