Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Chestionar lansat de Curtea de Apel Timișoara pentru transparenţa instanţelor din jurisdicția proprie


2 iulie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Cyberlaw
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Curtea de Apel Timișoara a dat publicității miercuri, 1 iulie 2015, un comunicat cu privire la inițiativa demarată cu ocazia Zilei Magistratului/Zilei Justiției din România.

Instanța a finalizat demersurile pentru realizarea unui chestionar on-line care are ca scop măsurarea gradului de satisfacţie privind calitatea actului de justiţie la Curtea de Apel Timişoara, precum şi la instanţele din jurisdicţia acesteia.

Programul oferă posibilitatea persoanelor interesate, profesioniști ai dreptului, membri ai instanței, dar și justițiabili, să acceseze chestionarele, avantajul constând prelucrarea rapidă și eficientă a datelor inserate. Astfel, Cei ce vor analiza datele le vor primi sub formă de procente ori grafice, ceea ce va conduce automat, nu numai la reducerea resurselor materiale consumate, dar şi reducerea substanţială a timpului necesar pentru analiza şi evaluarea răspunsurilor. De asemenea, este o bună metodă pentru conducerea Curții de Apel de a afla opinia justițiabililor, a avocaților și a personalului instanței cu privire la aspecte legate de organizarea instanței.

Chestionarul este disponibil aici, începând cu 1 iulie 2015.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro