Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Bogdan Aurescu a participat la ediția a IV-a a dezbaterilor Dialoguri@MAE
02.07.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Ministerul Afacerilor Externe a dat publicității marți, 30 iunie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Bogdan Aurescu la cea de-a IV-a ediţie „Dialoguri@MAE” pe tema Uniunii Energetice şi a securităţii energetice regionale.

La dezbatere au participat, printre alții: ambasadorul Mihnea Constantinescu (moderator), Răzvan Nicolescu, fost ministru al energiei şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER), Radu Dudău, director Energy Policy Group, şi Vasile Iuga, managing partner, PwC România.

Bogdan Aurescu a declarat în deschiderea evenimentului: ”Uniunea Energetică este un proiect al UE ambiţios şi de o anvergură impresionantă, cu potenţialul de a declanşa transformări semnificative pe termen mediu şi lung în sectorul energetic european şi nu numai; aceasta poate fi un punct de plecare pentru găsirea unui model de cooperare internaţională fără precedent în domeniul energetic. (…). Uniunea Energetică este mai mult decât o simplă strategie sectorială. Ea reprezintă un semnal clar al statelor membre că dialogul, integrarea şi cooperarea sunt de preferat oricăror altor abordări. Conceptul Uniunii Energetice presupune, prin urmare, transformarea pe termen lung a sistemului energetic european şi resetarea politicii energetice a Uniunii Europene. Energia este un domeniu în care România beneficiază de un potenţial semnificativ, iar pe acest fond, România a avut permanent o implicare activă în elaborarea conceptului Uniunii Energetice, oferind variante concrete de lucru la Bruxelles, în dorinţa de a contribui la dialogul european pe această tematică şi de a face să-i fie acceptate punctele de vedere. (…) Suntem în continuare angrenaţi în procesul de consultare europeană, inclusiv în stabilirea unei platforme corespunzătoare privind guvernanţa Uniunii Energetice.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate