Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Majorarea salariului minim brut pe țară garantat în plată

02.07.2015 | Cosmin ȘTEFĂNESCU
Abonare newsletter

Începând de la data de 1 iulie 2015, a fost majorată valoarea salariul de baza minim brut pe țară garantat în plată, de la 975 lei pe lună la 1.050 lei pe lună.

Astfel, valoarea de 1.050 lei pe lună reprezintă, începând cu data de 1 iulie 2015, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată pentru un program complet de lucru de 168,667 ore în medie pe lună în anul 2015.

Reamintim că această mărire a salariului minim garantat se înscrie în calendarul majorării salariului minim brut pe țară garantat în plată, decis de Guvernul României pentru anul 2015, prin adoptarea H.G. nr. 1091/2014 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, publicată în Monitorul Oficial nr. 902, Partea I, din 11 decembrie 2014.

Av. Cosmin Ştefănescu
Co-Managing Partner
DUNCEA ȘTEFĂNESCU ȘI ASOCIAȚII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week