Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

IONESCU ȘI SAVA Summer Academy anunță startul sesiunii de înscrieri pentru studenții la Drept din toată țara
02.07.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust
IONESCU ŞI SAVA Summer Academy

IONESCU ŞI SAVA Summer Academy

Casa de Avocatură IONESCU ŞI SAVA organizează în perioada 2-7 august 2015 o nouă ediție a Școlii de Vară IONESCU ŞI SAVA – care, începând din acest an, va purta denumirea „Summer Academy”. 2015 este anul care marchează 10 ani de la înființarea Casei de Avocatură IONESCU ŞI SAVA și 5 ani de la înființarea programului privat de burse de training al tinerilor studenți la Drept.

Cursurile IONESCU ŞI SAVA Summer Academy se adresează studenților la Drept din toată țara, absolvenți ai anului III de studiu. Sesiunea de recrutare debutează pe data de 11 iunie 2015, candidații urmând a completa și trimite formularul de înscriere până la data de 3 iulie 2015. Formularul este disponibil on-line aici.

Ajunsă la a 5-a ediție, IONESCU ŞI SAVA Summer Academy este un program de training privat în avocatura de business care își propune să ofere viitorilor practicieni în Drept o viziune mai clară asupra avocaturii.

Cursurile școlii oferă gratuit acest program complex de pregătire practică care continuă să dezvolte conceptul de internship lansat încă din 2010.

Şi anul acesta, 20 de studenți ai facultăților de Drept din toată țara vor avea ocazia, timp de 5 zile, să discute cu echipa de avocați ai Casei de Avocatură IONESCU ŞI SAVA și cu invitații speciali ai acestora – magistrați, oameni de business și cadre didactice. Exemplele practice și studiile de caz vor fi completate cu o serie de workshop-uri de dezvoltare personală, menite sa testeze competitivitatea viitorilor juriști și a îmbunătăți capacitatea de a lucra eficient în echipă. În cadrul ediției de anul acesta, printre cei care vor susține cursuri și activități de mentorat se numără practicieni de top: avocați, magistrați, antreprenori și oameni de business.

Edițiile anterioare au inclus cursuri de vorbit în public, de scriere, simulări de cazuri, muncă în echipă și invitați din mediul academic, juridic și de afaceri.

2015 este un an aniversar pentru echipa IONESCU ŞI SAVA – sărbătorim 10 ani de activitate a Casei de Avocatură și o ediția aniversară a școlii de vară, pe care începând de anul acesta o relansăm sub denumirea de IONESCU ŞI SAVA Summer Academy. Am început acum 5 ani acest proiect pentru a veni în întâmpinarea unei nevoi reale din rândul studenților, fiind la rândul nostru cândva la început de drum, și din dorința de a ne implica cât mai real și concret în pregătirea viitoarei generații de practicanți în avocatură.
Ne propunem să dezvoltăm și să creștem în continuare acest program de training, care este o completare a studiilor academice oferite de școala românească de Drept – printr-o abordare practică, interactivă, cu instrumente și sfaturi utile pentru tinerii care vor să știe implicațiile acestei opțiuni profesionale”, spune Radu Claudiu Ionescu, Managing Partner IONESCU ŞI SAVA.

La finalul cursurilor, unul dintre studenții participanți va primi o bursă de studiu de şase luni, în valoare de 1.000 lei lunar, precum şi posibilitatea (dar nu obligativitatea) de a efectua practica de specialitate în cadrul Casei de Avocatură IONESCU ŞI SAVA.

 Modalitatea de înscriere

Pentru a se înscrie la IONESCU ŞI SAVA Summer Academy 2015, candidații trebuie să completeze într-o manieră cât mai originală formularul de înscriere on-line. Data limită pentru înscrieri este 3 iulie 2015.

 Selecția participanților

Din numărul total de înscrieri, vor fi selectate cele mai originale 20 de aplicații, studenții câştigători fiind anunțați pe la data de 11 iulie aici. Cursurile Şcolii de Vară IONESCU ŞI SAVA se vor desfăşura la Poiana Braşov, iar transportul, cazarea şi masa participanților vor fi asigurate de către organizatori.

 Premiile Școlii de Vară IONESCU ŞI SAVA

La finalul cursurilor, atât studenții participanți cât şi reprezentanții IONESCU ŞI SAVA vor vota studentul cu cea mai bună prestație (cunoştinte de specialitate, vorbire în public, spirit de echipă), iar câştigătorul va primi o bursă de studiu de şase luni, în valoare de 1.000 lei lunar, precum şi posibilitatea (dar nu obligația) de a efectua practică de specialitate în cadrul Casei de Avocatură IONESCU ŞI SAVA.

Despre Casa de Avocatura IONESCU ŞI SAVA

10 ani de excelență în avocatura de business. Casa de Avocatura IONESCU ŞI SAVA a fost înființată în 2005 de o echipă de avocați cu experiență în cadrul unora dintre firmele de avocatură de renume din România. Într-un timp relativ scurt, IONESCU ŞI SAVA a câștigat o reputație solidă pe piața avocaturii din România, prin servicii juridice de calitate, înțelegere profundă a nevoilor și business-ului clienților, prin disponibilitate și eficiență.
De la înființarea sa, IONESCU ŞI SAVA a asistat și continuă să asiste clienți de primă mărime cu activitate în domenii precum industria farmaceutica, auto, bănci și servicii financiare, dezvoltare imobiliară sau producție industrială. În portofoliul de clienți IONESCU ŞI SAVA se regăsesc companii precum Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar. Ariile de expertiză ale echipei includ litigii, insolvență, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurenței, fuziuni și achiziții.
IONESCU ŞI SAVA este membră în cadrul Alliance of Business Lawyers, o rețea internațională de prestigiu, ai cărei membri sunt firme de avocatură din întreaga lume (peste 700 de avocați și 51 de birouri în 32 de țări) – care permite companiilor acces la consiliere juridică la nivel internațional. În 2013, Casa de Avocatura IONESCU ŞI SAVA a fost desemnată de prestigioasa publicație britanică Acquision International „Firma Anului în Dreptul Concurenței” (Competition Law – Firm of the Year – Romania).

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti