Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Susținere publică teză de doctorat: Radu-Gheorghe Florian / 15 iulie 2015


3 iulie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul muncii, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Facultatea de Drept a Universității din București va găzdui miercuri, 15 iulie 2015, în Sala de Consiliu, la ora 12:00, susținerea publică a tezei de doctorat ”Regimul juridic al răspunderii patrimoniale în cadrul raporturilor juridice de muncă”, de către doctorand Radu-Gheorghe Florian.

Conducător de doctorat: prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu.
Președintele Comisiei de doctorat: Decan, prof. univ. dr. Flavius A. Baias.
Referenți: prof. univ. dr. Claudia-Ana Costea (Universitatea din București), prof. univ. dr. Magda Volonciu (Universitatea ”Titu Maiorescu” din București), conf. univ. dr. Marioara Țichindelean (Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu).

:: rezumatul tezei

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro