Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Suplimentarea posturilor din sistemul justiţiei
06.07.2015 | Raluca ONUFREICIUC


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 486 din data de 2 iulie 2015 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 486/2015 privind aprobarea unor măsuri administrative pentru buna funcţionare a instituţiilor din sistemul justiţiei.

Actul normativ stabilește suplimentarea numărului de posturi din sistemul justiției, astfel:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie funcţionează cu un număr maxim de 549 de posturi, față de 539, cât era stabilit până în prezent.

Ministerul Justiției dispune de un aparat administrativ propriu, organizat la nivel de direcţii, servicii, birouri, compus din 319 posturi, exclusiv demnitarii, posturile aferente cabinetului ministrului şi cele ale Direcţiei de implementare a proiectelor finanţate din împrumuturi externe (DIPFIE) şi Direcţiei Naţionale de Probaţiune (DNP).

Numărul maxim de posturi pentru instanţele judecătoreşti se suplimentează cu 20 de posturi de judecător şi 70 de posturi de personal auxiliar de specialitate.

Numărul maxim de posturi prevăzut pentru Ministerul Public se suplimentează cu 60 de posturi de personal auxiliar de specialitate.

Numărul maxim de posturi de procurori şi personal auxiliar de specialitate din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie se suplimentează cu 50 de posturi de procuror şi 10 posturi de personal auxiliar de specialitate.

Numărul de posturi de personal auxiliar de specialitate şi administrativ din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism se suplimentează cu 32 de posturi. Numărul maxim de posturi prevăzut pentru Ministerul Public se modifică în mod corespunzător.

Numărul de posturi de personal de probaţiune se suplimentează cu 10 posturi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate