Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Gabriel Oprea: Justiția are un rol deosebit în progresul României


7 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității duminică, 5 iulie 2015, mesajul primului-ministru interimar Gabriel Oprea rostit cu ocazia Zilei Justiției.

Mesajul integral:

”Ziua Justiției este un prilej de a-i sărbători pe toți cei care și-au adus contribuția la schimbarea în bine a sistemului judiciar din România, cei datorită cărora astăzi ne putem mândri cu o Justiție puternică, independentă, un simbol al stabilității instituțiilor statului de drept și al respectării drepturilor cetățenilor.

Activitatea Justiției este un martor al nivelului de evoluție a societății, dar și un indicator al determinării autorităților naționale de a apăra drepturile și libertățile fundamentale.

Apreciez, astfel, ca orice român de bună-credință, hotărârea cu care instituțiile statului intervin pentru combaterea faptelor ce constituie amenințări la adresa securității naționale, cum ar fi criminalitatea economică sau corupția.

Ca om politic, am sprijinit și voi sprijini în continuare, fără rezerve, activitatea Justiției, având convingerea că o justiție puternică este în interesul tuturor românilor. De altfel, Justiția are un rol deosebit în progresul României, contribuind la imaginea pozitivă și credibilitatea în plan extern a țării noastre.

Apreciez cooperarea dintre instituțiile care alcătuiesc sistemul de justiție și cele care fac parte din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, iar această cooperare cunoaște un trend ascendent.

În ceea ce mă privește, vă asigur că voi fi întotdeauna un promotor al dezvoltării și modernizării instituțiilor statului român și a acelor măsuri care au ca scop consolidarea sistemului judiciar.

Mult succes în aplicarea și apărarea Legii! La mulți ani!”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică