Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu – aprilie 2015
07.07.2015 | JURIDICE.ro


Baroul București a dat publicității vineri, 3 iulie 2015, un anunț cu privire la plata onorariilor din oficiu pe luna aprilie 2015.

Av. dr. Ion Dragne, Decan, a anunțat că au fost alocate fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență juridică din oficiu, aferente lunii aprilie 2015, și onorariilor curatorilor speciali pe aceeași lună.

Avocații sunt rugați să se prezinte la Baroul București începând cu data de 7 iulie 2015, pentru completarea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat sau persoană fizică autorizată și pentru programarea plății la casierie.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate