Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 
Print Friendly, PDF & Email

Deciziile Consiliului ASF – 7 iulie 2015
08.07.2015 | JURIDICE.ro


Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității marți, 7 iulie 2015, un comunicat cu privire la deciziile adoptate de Consiliul ASF în ședința din aceeași zi.

Consiliul a aprobat, printre altele, proiectul de Regulament de modificare și completare a unor acte normative, respectiv a Regulamentelor CNVM nr. 1/2006, nr. 13/2005, nr. 32/2006, nr. 6/2009, nr. 5/2010, nr. 4/2009, ca urmare, în principal, a implementării prevederilor Standardelor europene de procesare a evenimentelor corporative.

De asemenea, Consiliul a aprobat sancţionarea a 13 societăți pentru nerespectarea dispoziţiilor Legii nr. 151/2014 privind clarificarea statutului juridic al acţiunilor care se tranzacţionează pe Piaţa RASDAQ sau pe piaţa valorilor mobiliare necotate.

Consiliul fost informat cu privire la Planul de acțiune referitor la aplicarea IFRS de către ASF, precum și cu privire la activitatea desfășurată în anul 2014 de Fondul de Protecție a Victimelor Străzii (FPVS). În cazul FPVS, Consiliul a solicitat auditarea situațiilor financiare de către un auditor independent.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate