« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 

Cosmina Simion se alătură ca partener în practicile de proprietate intelectuală și jocuri de noroc ale NNDKP
07.07.2015 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Jocuri de noroc, Selected, Telecom | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

De-a lungul celor 16 ani de activitate profesională, Cosmina a coordonat activitatea practicii Intellectual Property & Technology a biroului local al unei firme internaționale de avocatură. Anterior a gestionat activitatea la nivel regional a departamentului juridic al Central European Media Enterprises (CME).

Cosmina va asista clienții în toate aspectele de proprietate intelectuală și protecția consumatorului din diverse industrii, precum IT & media, industria farmaceutică, FMCG și suplimente alimentare, industria auto, retail, telecomunicații, industria tutunului. De asemenea, ea va consilia clienții și în proiecte de jocuri de noroc (reglementare, licențiere, activități promoționale), media și publicitate.

Ana-Maria Baciu și Cosmina Simion

Ana-Maria Baciu și Cosmina Simion

Ana-Maria Baciu și Cosmina Simion”Sosirea Cosminei sprijină strategia firmei de abordare prioritară a practicilor de proprietate intelectuală și jocuri de noroc, iar experiența ei va însemna o creștere semnificativă a capacității celor două practici. Anul acesta ne așteptăm ca ponderea pe care acestea o au în cifra de afaceri a firmei să depășească considerabil valoarea din 2014, de 6%. Această tendință indică atractivitatea și deschiderea pieței locale în cele două domenii, iar atât Ana-Maria, cât și Cosmina sunt recomandate ca oferindu-le clienților strategii viabile adaptate specificului activității lor”, precizează Ion Nestor, partener coordonator al NNDKP.

În prezent, echipa NNDKP are 21 de parteneri (19 avocați și doi consultanți fiscali) și 100 de avocați, cărora li se adaugă 18 specialiști în fiscalitate, 3 consilieri în proprietate intelectuală şi 75 de angajaţi în departamentele administrative.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are, împreună cu diviziile specializate de taxe şi proprietate intelectuală, o echipă formată din 115 avocaţi, 20 de consultanţi fiscali, trei consilieri în proprietate intelectuală și 70 de angajați în departamentele administrative. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova, NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal).

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.