Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Regulament CE ref. stabilirea cerintelor privind serviciile de legaturi de date pentru cerul unic european

21.01.2009 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a fost publicat Regulamentul (CE) nr. 29/2009 al Comisiei din 16 ianuarie 2009 de stabilire a cerintelor privind serviciile de legaturi de date pentru cerul unic european.

Intensificarea traficului aerian a impus si intensificarea capacitatii de control a traficului aerian. Acest fapt are drept rezultat ameliorarea eficientei comunicatiilor dintre controlori si piloti. Regulamentul nu ar trebui sa se aplica operatiunilor si instruirilor militare.

Este necesara anuntarea fdin timp a operatorilor pentru a-si echipa aeronavele cu noi capacitati. Este necesara identificarea criteriilor pentru o eventuala scutire care sa permita operatorilor, cu titlu de execptie, sa nu echipeze anumite tipuri de aeronave cu capacitati de legaturi de date.

Regulamentul va intra in vigoare in a 20-a zi de la publicarea in Jurnalul Oficial la Uniunii Europene si se va aplica de la data de 7 februarie 2013.

Text REGULAMENT >>

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate