Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a găzduit Conferința de Executare Silită. Cum a fost


09.07.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Executori judecătorești, Procedură civilă, Recuperare creanțe, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a dat publicității miercuri, 8 iulie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la modul în care s-au desfășurat lucrările Conferinței de Executare Silită din 3 iulie 2015, organizată în parteneriat cu UNEJ și Editura Hamangiu.

Evenimentul a reunit, în calitate de speakeri, profesori de la facultăţi de drept, precum şi reputaţi specialişti în dreptul executării silite: lect. univ. dr. Claudiu Dinu (Facultatea de Drept, Universitatea din București, avocat, director de departament în cadrul INPPA), Bogdan Dumitrache (executor judecătoresc, formator INM), conf. univ. dr. Sebastian Spinei (Facultatea de Drept, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, avocat), conf. univ. dr. Lucian Săuleanu (Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova, avocat, Decanul Baroului Dolj), Roxana Stanciu (judecător, Tribunalul București), prof. univ. dr. Claudia Roșu (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat), conf. univ. dr. Cristian Clipa (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat), lect. univ. dr. Florina Popa (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat).

Amfiteatrul A2 al Facultății de Drept din Timișoara a găzduit peste 150 de participanți, atât specialiști în executare silită, cât și studenți și masteranzi, dar și alți profesioniști interesați de problematică abordată.

Discuțiile din cadrul conferinței s-au concentrat pe aplicarea dispozițiilor Codului de procedură civilă și ale altor acte normative incidente în executarea silită.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro