Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a găzduit Conferința de Executare Silită. Cum a fost
09.07.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a dat publicității miercuri, 8 iulie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la modul în care s-au desfășurat lucrările Conferinței de Executare Silită din 3 iulie 2015, organizată în parteneriat cu UNEJ și Editura Hamangiu.

Evenimentul a reunit, în calitate de speakeri, profesori de la facultăţi de drept, precum şi reputaţi specialişti în dreptul executării silite: lect. univ. dr. Claudiu Dinu (Facultatea de Drept, Universitatea din București, avocat, director de departament în cadrul INPPA), Bogdan Dumitrache (executor judecătoresc, formator INM), conf. univ. dr. Sebastian Spinei (Facultatea de Drept, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, avocat), conf. univ. dr. Lucian Săuleanu (Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova, avocat, Decanul Baroului Dolj), Roxana Stanciu (judecător, Tribunalul București), prof. univ. dr. Claudia Roșu (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat), conf. univ. dr. Cristian Clipa (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat), lect. univ. dr. Florina Popa (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat).

Amfiteatrul A2 al Facultății de Drept din Timișoara a găzduit peste 150 de participanți, atât specialiști în executare silită, cât și studenți și masteranzi, dar și alți profesioniști interesați de problematică abordată.

Discuțiile din cadrul conferinței s-au concentrat pe aplicarea dispozițiilor Codului de procedură civilă și ale altor acte normative incidente în executarea silită.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.