« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a găzduit Conferința de Executare Silită. Cum a fost
09.07.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri, Executori judecătorești, Procedură civilă, Recuperare creanțe, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a dat publicității miercuri, 8 iulie 2015, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la modul în care s-au desfășurat lucrările Conferinței de Executare Silită din 3 iulie 2015, organizată în parteneriat cu UNEJ și Editura Hamangiu.

Evenimentul a reunit, în calitate de speakeri, profesori de la facultăţi de drept, precum şi reputaţi specialişti în dreptul executării silite: lect. univ. dr. Claudiu Dinu (Facultatea de Drept, Universitatea din București, avocat, director de departament în cadrul INPPA), Bogdan Dumitrache (executor judecătoresc, formator INM), conf. univ. dr. Sebastian Spinei (Facultatea de Drept, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, avocat), conf. univ. dr. Lucian Săuleanu (Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova, avocat, Decanul Baroului Dolj), Roxana Stanciu (judecător, Tribunalul București), prof. univ. dr. Claudia Roșu (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat), conf. univ. dr. Cristian Clipa (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat), lect. univ. dr. Florina Popa (Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, avocat).

Amfiteatrul A2 al Facultății de Drept din Timișoara a găzduit peste 150 de participanți, atât specialiști în executare silită, cât și studenți și masteranzi, dar și alți profesioniști interesați de problematică abordată.

Discuțiile din cadrul conferinței s-au concentrat pe aplicarea dispozițiilor Codului de procedură civilă și ale altor acte normative incidente în executarea silită.

 
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD