Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Intrarea in vigoare a Conventiei Romania-Islanda pentru evitarea dublei impuneri

21.01.2009 | JURIDICE.ro, REFF & ASSOCIATES
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial nr. 34 din 19 ianuarie 2009 a fost publicat Ordinul nr. 6 al ministrului afacerilor externe privind intrarea in vigoare a unor tratate internationale.

Ordinul prevede:
– intrarea in vigoare la data de 21 septembrie 2008 a Conventiei dintre Romania si Islanda pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, semnata la Bucuresti la 19 septembrie 2007, ratificata de Parlamentul Romaniei prin Legea nr. 139 din 4 iulie 2008. Conform prevederilor conventiei, aceasta va produce efecte incepand cu 1 ianuarie 2009;
– intrarea in vigoare la data de 21 august 2008 a Conventiei dintre Romania si Spania in domeniul securitatii sociale, semnata la Madrid la 24 ianuarie 2006, ratificata de Parlamentul Romaniei prin Legea nr. 408 din 9 noiembrie 2006.

Pentru STIRI.JURIDICE,

Reff & Associates

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week