BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

CSM selectează 10 experți în materie penală pentru participarea la conferințe
09.07.2015 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 8 iulie 2015, un o cerere de ofertă cu privire la selecția de experți în domeniile Noului Cod penal și Noului Cod de procedură penală, în cadrul proiectului “Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

CSM selectează 10 experți în vederea participării la 3 conferințe în domeniile Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală, cu durata de două zile, pentru aproximativ 75 de judecători și procurori fiecare.

Conferințele vor avea loc după cum urmează:
– 17-18 septembrie 2015;
– 22-23 octombrie 2015;
– 11-12 februarie 2016.

Persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere până cel târziu la data de 7 august 2015, ora 16:00, la adresa de e-mail: dnica@csm1909.ro, în atenția Danielei Ion, consilier pentru afaceri europene, Direcția Afaceri Europene, Relații Internaționale și Programe (telefon: 021.319.81.89; fax: 021.311.69.44).

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele documente:
– Scrisoare de intenție care va include şi oferta financiară privind onorariul solicitat/zi conferinţă;
– Copie a diplomei de studii superioare;
– Copie a cărții de identitate;
– Curriculum vitae (format Europass, semnat, format pdf);
– Alte documente justificative, după caz: certificări, adeverințe, referințe/scrisori de recomandare, cărți de muncă, orice alte documente care pot susține afirmațiile ofertantului în sensul îndeplinirii criteriilor de selecție.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.