Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM selectează 10 experți în materie penală pentru participarea la conferințe
09.07.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 8 iulie 2015, un o cerere de ofertă cu privire la selecția de experți în domeniile Noului Cod penal și Noului Cod de procedură penală, în cadrul proiectului “Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

CSM selectează 10 experți în vederea participării la 3 conferințe în domeniile Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală, cu durata de două zile, pentru aproximativ 75 de judecători și procurori fiecare.

Conferințele vor avea loc după cum urmează:
– 17-18 septembrie 2015;
– 22-23 octombrie 2015;
– 11-12 februarie 2016.

Persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere până cel târziu la data de 7 august 2015, ora 16:00, la adresa de e-mail: dnica@csm1909.ro, în atenția Danielei Ion, consilier pentru afaceri europene, Direcția Afaceri Europene, Relații Internaționale și Programe (telefon: 021.319.81.89; fax: 021.311.69.44).

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele documente:
– Scrisoare de intenție care va include şi oferta financiară privind onorariul solicitat/zi conferinţă;
– Copie a diplomei de studii superioare;
– Copie a cărții de identitate;
– Curriculum vitae (format Europass, semnat, format pdf);
– Alte documente justificative, după caz: certificări, adeverințe, referințe/scrisori de recomandare, cărți de muncă, orice alte documente care pot susține afirmațiile ofertantului în sensul îndeplinirii criteriilor de selecție.

Secţiuni: Achiziții publice, Drept penal, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO