Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Romanian Legal M&A Advisory League Tables
02.02.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Thomson Reuters: Tuca Zbarcea & Asociatii ocupa locul 1 in clasamentul "2008 Romanian Legal M&A Advisory League Tables"

Vineri, 30 ianuarie 2009, gigantul media Thomson Reuters a dat publicitatii, la Londra, clasamentul principalelor case de avocatura din Romania active pe piata de fuziuni si achizitii.

Tuca Zbarcea & Asociatii ocupa locul intai in clasamentul Thomson Reuters privind tranzactiile derulate pe piata de fuziuni si achizitii din Romania in anul 2008 – "2008 Romanian Legal M&A Advisory League Tables".

Conform metodologiei Thomson Reuters, tranzactiile de tipul fuziuni si achizitii devin eligibile daca indeplinesc o serie de criterii specifice. Spre exemplu, nu sunt eligibile tranzactiile imobiliare cu o valoare mai mica de 100 milioane de dolari, proiectele imobiliare de vanzare-cumparare terenuri, achizitii de proiecte de orice natura care nu sunt complet functionale etc.

In aceste conditii, Tuca Zbarcea & Asociatii s-a calificat cu 6 tranzactii finalizate ("Completed"), cu o valoare cumulata de 665.46 milioane de dolari.

Alte 9 tranzactii anuntate se afla in curs de finalizare ("Announced") avand o valoare cumulata de 596.60 milioane de dolari.  

Tuca Zbarcea & Asociatii ocupa prima pozitie in ambele clasamente, atat in functie de numarul tranzactiilor, cat si de valoarea acestora.

Florentin TucaFlorentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii: "Thomson Reuters a reconfirmat pozitia de top a Tuca Zbarcea & Asociatii pe segmentul fuziuni si achizitii. Dat fiind prestigiul agentiei care a realizat acest studiu, performanta echipei noastre de fuziuni si achizitii este remarcabila si cu atat mai mult in contextul actualei crize financiare si economice."

Tuca Zbarcea & Asociatii are o echipa formata din 83 de avocati, dintre care 16 sunt parteneri.

DealWatch "Emerging Market M&A Deal Activity", Tuca Zbarcea & Asociatii a incheiat tranzactii cu o valoare cumulata de peste 3,5 miliarde de dolari in anul 2008.

Conform editiilor din 2007 si 2008 ale IFLR 1000, Tuca Zbarcea & Asociatii este lider de piata in M&A, fiind apreciata indeosebi "pentru calitatea excelenta a serviciilor oferite in materie de fuziuni si achizitii" si pentru "lista impresionanta de proiecte M&A."

Editia 2008 a Chambers Global claseaza in top expertiza in materie de fuziuni & achizitii, avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii fiind "proactivi si saritori, o echipa calita si sudata, cu o indelungata experienta comuna".

In opinia analistilor European Legal 500 editia 2007, "firma intelege nevoile clientilor si isi adapteaza serviciile in consecinta". Colegii de breasla si comentatorii independenti au recunoscut unanim ca avocatii nostri sunt "flexibili", "experimentati si de incredere".

Echipa Tuca Zbarcea & Asociatii impresioneaza prin "abilitatea de a inova" si "simtul comercial" cu care serveste interesele clientului, conform editiei din 2007 a Chambers Europe.

Tuca Zbarcea & Asociatii este lider de piata in fuziuni si achizitii, fiind recomandata cu prioritate / "highly recommended" de catre analistii PLC-Which Lawyer.

Tuca Zbarcea & Asociatii este considerata de catre Financial Times drept una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa, fiind clasata pe locul al 3-lea in clasamentul dedicat firmelor din Europa Continentala (Financial Times Innovative Lawyers Report 2008).

Tuca Zbarcea & Asociatii face parte din TOP LEGAL ROMANIA.

Romanian legal M&A advisory League Tables Completed | Announced

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.