Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Voicu & Filipescu – promovari interne si un nou partener
02.02.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Voicu & Filipescu, una dintre cele mai importante case de avocatura din Romania, a realizat schimbari semnificative de structura, ca urmare a evaluarii anuale a performantelor, urmata de promovari interne.

Florin Dutu, partener in fosta Stefanica, Dutu & Partners, a fost numit partner. Echipa manageriala a fost extinsa prin includerea a doi dintre senior associates in managing board, iar sase associates au fost promovati pe pozitia de senior associate.

Florin Dutu a fost timp de sapte ani deputy managing partner al fostei firme de avocatura Stefanica, Dutu & Partners, firma care a incetat sa existe in Martie 2008. La acea data 13 avocati din echipa Stefanica, Dutu & Partners au fost inclusi in echipa Voicu & Filipescu, inclusiv Florin Dutu, care s-a alaturat firmei ca senior associate. Numirea lui ca partener aduce numarul partenerilor Voicu & Filipescu la 10, dupa ce in ianuarie anul acesta firma a numit si un tax partner.

O alta modificare de structura este includerea a doi dintre senior associates in echipa manageriala. Astfel, Diana Condurache si Adrian Neagu primesc rol decizional devenind membri ai managing board, anterior format din partenerii firmei.

Daniel VoicuDaniel Voicu – Managing Partner al Voicu & Filipescu: "Numirea lui Florin Dutu ca partener si adaugarea a doi dintre cei mai valorosi senior associates ai firmei in managing board reprezinta doar formalizarea unei autoritati pe care cei trei si-au castigat-o deja in firma. Cred ca reusim in noua structura a echipei manageriale cea mai buna imbinare de experienta si viziune de pana acum si sper ca acest lucru sa se reflecte in rezultate pozitive pentru firma."

Performantele profesionale au stat de asemenea la baza a sase promovari din randul associates. Georgiana Badescu, Elena Darabanu, Cristian Paun, Radu Rosca, Gabriela Tanase si Madalina Tirdei au fost promovati pe pozitia de senior associates, ca recunoastere a rolului jucat in activitatea firmei.

Voicu & Filipescu este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de avocatura in privinta cifrei de afaceri si a numarului de avocati. Firma a fost infiintata in 2001 de catre Daniel Voicu si Mugur Filipescu prin achizitia biroului local al unei firme internationale de avocatura. In 2006 au fost adaugati doi parteneri, urmati de alti patru in ianuarie 2008, iar in martie 2008 Voicu & Filipescu s-a extins prin preluarea a 13 avocati din echipa fostei Stefanica, Dutu & Partners. Din ianuarie 2009, odata cu integrarea firmei de consultanta fiscala si contabila Steuer & Buchhaltung Partners SRL, Voicu & Filipescu a adaugat echipei manageriale un tax partner. In prezent firma numara 65 de avocati, consultanti fiscali si angajati in departamentele auxiliare, condusi de o structura formata din 10 parteneri si doi dintre senior associates.

DETALII DESPRE AVOCATII PROMOVATI

Florin Dutu – al 10-lea partener al Voicu & Filipescu

Florin DutuFlorin Dutu a devenit partener al Voicu & Filipescu in februarie 2009, dupa ce in martie 2008 s-a alaturat firmei ca senior associate, odata cu alti 12 avocati preluati de la fosta Stefanica, Dutu & Partners. Inaintea acestei date, a fost timp de peste sapte ani deputy managing partner al Stefanica, Dutu & Partners. Florin este un avocat cu vasta experienta profesionala si acorda servicii de asistenta juridica in special pe probleme de drept societar, drept bancar, drept fiscal, fuziuni si achizitii, energie si arbitraj international.

Florin a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 1998 si este membru al Baroului Bucuresti din 1999.

Diana Condurache si Adrian Neagu – senior associates au fost inclusi in echipa manageriala a Voicu & Filipescu

Diana ConduracheDiana Condurache s-a alaturat Voicu & Filipescu in 2006, a fost numita senior associate in 2008 si a devenit parte a echipei manageriale a firmei in februarie 2009. Diana este un membru valoros al echipei firmei si un avocat foarte experimentat in acordarea de asistenta juridica in tranzactii comerciale locale si internationale, in fuziuni si achizitii, privatizari si joint ventures.

Diana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2002 si a devenit membru al Baroului Bucuresti in 2004.

Adrian NeaguAdrian Neagu a fost numit senior associate in decembrie 2006 si a devenit parte a echipei manageriale a firmei in februarie 2009. Adrian este un avocat extrem de abil si un important membru al echipei, cu experienta vasta in domeniul fuziunilor si achizitiilor, drept bancar si servicii financiare, concurenta, probleme de drept societar, proprietati imobiliare, dreptul muncii si aspecte de protectie a datelor cu caracter personal.

Adrian a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 1999 si a devenit membru al Baroului Bucuresti in acelasi an.

Georgiana Badescu, Elena Darabanu, Cristian Paun, Radu Rosca, Gabriela Tanase si Madalina Tirdei au fost promovati pe pozitia de senior associates

Georgiana BadescuGeorgiana Badescu s-a alaturat firmei in mai 2005 si a fost numita senior associate in februarie 2009. Georgiana a dobandit o vasta experienta din implicarea intr-o serie de tranzactii sonore de fuziuni si achizitii, fiind totodata un consultant abil pe probleme de drept societar si concurenta. O pondere importanta in domeniile acoperite o au energia, asigurarile si industria farmaceutica.

Pe langa absolvirea Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2004, trecutul educational al Georgianei include de asemenea absolvirea Paris I Pantheon Sorbonne College Juridique d’Etudes Europeennes, Maitrise (2004), a Hague Academy for Private International Law (2006) si a WIPO Worldwide Academy (2007). Georgiana este membra a Baroului Bucuresti din anul 2005.

Elena DarabanuElena Darabanu s-a alaturat Voicu & Filipescu in martie 2008, cand firma a preluat o parte din avocatii fostei firme Stefanica, Dutu & Partners si a fost numita senior associate in februarie 2009. Ariile de expertiza acoperite includ fuziuni si achizitii, concurenta si probleme de drept societar, precum si energie, achizitii publice si concesiuni, domenii in care Elena a dobandit o experienta valoroasa.

Elena a absolvit Facultatea din Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2003 si a obtinut titlul de Master in Dreptul Afacerilor la aceeasi institutie un an mai tarziu. Este membra a Baroului Bucuresti si a Baroului Republicii Moldova.

 

Cristian PaunCristian Paun s-a alaturat Voicu & Filipescu in martie 2008, cand firma a preluat o parte din avocatii fostei firme Stefanica, Dutu & Partners si a fost numit senior associate in februarie 2009. In prezent, Cristian acorda servicii de reprezentare in instanta, experienta lui incluzand de asemenea asistenta juridica pe probleme de drept imobiliar, drept societar si dreptul muncii. Activitatea publicistica intensa a lui Cristian include colaborari constante cu o serie de publicatii.

Cristian a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu in 2002 si a obtinut titlul de Master in Dreptul Afacerilor la aceeasi institutie in 2008. Este membru al Baroului Bucuresti din 2003.

Radu RoscaRadu Rosca s-a alaturat Voicu & Filipescu in 2005 si a fost numit senior associate in februarie 2009. Experienta lui profesionala include asistenta juridica in domeniul proprietatilor imobiliare, asigurari, privatizari, concurenta, dreptul muncii, litigii, contracte comerciale, investigatii due diligence, drept societar si restructurari. Radu a absolvit Facultatea din Drept din cadrul Universitatii Hyperion in 2000 si a obtinut titlul de Master in Dreptul Afacerilor la Academia de Studii Economice in 2005. Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000.

Gabriela TanaseGabriela Tanase s-a alaturat Voicu & Filipescu in noiembrie 2007 si a fost numita senior associate in februarie 2009. Gabriela asista clienti companii locale si multinationale in legatura cu toate aspectele activitatii lor, avand experienta in acordarea de asistenta juridica in domeniul financiar-bancar, protectia consumatorului, proprietati imobiliare si probleme de drept societar.

Gabriela a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 1999 si s-a specializat in domeniul dreptului privat prin absolvirea un an mai tarziu a studiilor postuniversitare la aceeasi institutie. Este membra a Baroului Bucuresti din 2000.

Madalina TirdeiMadalina Tirdei s-a alaturat Voicu & Filipescu in 2006 si a fost numita senior associate in februarie 2009. Madalina are experienta in reprezentarea in instanta a clientilor in litigii comerciale, litigii administrative, fiscale, reorganizare judiciara si faliment, insolventa, asigurari, concurenta, dreptul muncii, precum si drept penal. Madalina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2002 si detine o licenta in Management obtinuta in 2002 la Academia de Studii Economice. Este membra a Baroului Bucuresti din 2002.

Voicu & Filipescu face parte din TOP LEGAL ROMANIA.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.