Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Cazul Gordunov. Reactia Procurorului General
03.02.2009 |

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Parchetul ICCJ:
"Avand in vedere informatiile publice privitoare la participarea si concluziile procurorilor in cauzele constituite ca urmare a cererilor de intrerupere a executarii pedepsei formulate de condamnatul Gordunov Serghei, Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus efectuarea de verificari privind indeplinirea sarcinilor de serviciu de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

In urma informarilor primite, Procurorul General a dispus sesizarea Inspectiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la modul in care procurorii ce au participat la judecarea cauzelor anterior mentionate si-au indeplinit atributiile profesionale.

De asemenea, Procurorul General a dispus analiza si verificarea modului in care s-au exercitat caile de atac de catre parchet in toate cauzele aflate pe rolul instantelor din municipiul Craiova in care s-au pronuntat solutii de intrerupere a executarii pedepsei, iar condamnatii nu s-au prezentat la locul de detinere  la expirarea termenului de intrerupere dispus de instanta."

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.