Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Dolj a organizat atelierul de lucru Managementul avocaturii. Time management. Calculul onorariului. Venituri și cheltuieli. Cum a fost


14 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați

Baroul Dolj a dat publicității luni, 13 iulie 2015, un comunicat cu privire la atelierul de lucru ”Managementul avocaturii. Time management. Calculul onorariului. Venituri și cheltuieli”, organizat în parteneriat cu INPPA-Craiova și moderat de avocat Carmen Popa.

În cadrul sesiunii de formare continuă, care a reunit peste 40 de avocați, au fost abordate teme precum: importanța abordării strategice a managementului formelor de exercitare a profesiei de avocat, planificarea activității profesionale în funcție de obiective precise și bine determinate în timp și fixarea onorariului în contextul necesității bugetului de venituri și cheltuieli ca element administrativ, distinct de funcția legală, juridică a activității avocatului.

Tema atelierului de lucru și prezentarea av. Carmen Popa au generat o dezbatere interesantă care a fost apreciată de toți participanții la atelierul de lucru.

:: galeria foto

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică