Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Ilfov. Campanie de ajutorare a căminelor ce îngrijesc copii și bătrâni
14.07.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Ilfov a dat publicității vineri, 10 iulie 2015, un anunț cu privire la lansarea campaniei de ajutorare a căminelor ce îngrijesc copii și bătrâni de pe raza Județului Ilfov.

Consiliul Baroului Ilfov a aprobat, în data de 16 iunie 2015, cu unanimitate de voturi, organizarea de campanii de ajutorare, pe tot parcursul anului, cu bunuri și alimente a căminelor ce îngrijesc copii și bătrâni de pe raza Județului Ilfov.

Detalii privind modalitatea de colectare a bunurilor pot fi solicitate la tel.: 031.438.04.30 sau e-mail: secretariat@barou-ilfov.ro.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.