Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

A fost lansat ProLex TV, primul post de televiziune on-line dedicat polițiștilor și angajaților din ANAF


15 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Sindicatul Național ProLex a lansat marți, 14 iulie 2015, ProLex TV, primul post de televiziune on-line dedicat polițiștilor și angajaților din ANAF, informează agerpres.ro.

Programele pot fi urmărite accesând site-ul prolex.tv. Rezumate ale emisiunilor pot fi văzute și pe pagina prolex.ro, dar și pe pagina de Facebook PROLEX.

Ion Popescu, președinte al confederației Meridian: ”Această televiziune, PROLEX TV, va fi extrem de importantă pentru cei pe care îi reprezintă sindicatul Pro Lex, dar nu numai. Va fi foarte importantă pentru cei care servesc această meserie, de polițist, dar și pentru toți angajații instituțiilor statului. Cred că aici va fi un adevărat laborator de abordare a celor mai importante probleme de care se lovesc cetățenii. Succesul televiziunii înseamnă și succesul meu și al sindicatelor în general. Le recomand tuturor să stea cu ochii pe această televiziune, unde eu, unul, mă voi strădui din răsputeri să-i aduc pe aceia care au un mesaj clar, sincer, atitudine înțeleaptă și moderație. Succes PROLEX TV!”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică