Varia
JURIDICE

Jud. Cristina Lihet, reînvestită în funcția de președinte al Tribunalului Maramureş


17 iulie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Tribunalul Maramureș a dat publicității joi, 16 iulie 2015, un comunicat, semnat de jud. Ileana-Daniela Waltner – Conducător al Biroului de informare şi relaţii publice, cu privire la numirea în funcția de președinte al Tribunalului Maramureş.

Judecător Cristina-Laura Lihet a fost reînvestită în funcția de președinte al Tribunalului Maramureş, începând cu data de 15 iulie 2015, de către CSM, prin Hotărârea nr. 524/30.06.2015, ca urmare a promovării concursului pentru numirea în funcţii de conducere.

Judecătoarea a susţinut două probe, respectiv realizarea şi prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere şi o testare în scris a cunoştinţelor de management, comunicare şi resurse umane, probe la care a obţinut notele 9,03 şi 9,60, fiind declarată admisă cu media finală 9,315.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro