Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Referendumul pentru alegerea modalității de desemnare a rectorului Universității ”Ovidius” din Constanța a fost invalidat
22.07.2015 | JURIDICE.ro


Universitatea ”Ovidius” din Constanța a dat publicității luni, 20 iulie 2015, un anunț, semnat de consilier juridic Loredana Maximiliana Dan – președintele Biroului Electoral Central, cu privire la referendumul organizat pentru alegerea modalității de desemnare a rectorului.

Ca urmare a neîntrunirii condiţiei de prezenţă la urne a cel puţin jumătate plus unu din totalul electorilor, respectiv a cel puțin 357 electori din totalul de 712 persoane cu drept de vot, Biroul Electoral a decis invalidarea referendumului din 20 iulie.

Din cele 712 persoane cu drept de vot, doar 279 s-au prezentat la urne.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate