Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM selectează magistrați pentru participarea la întâlnirea de lucru pentru aplicarea Deciziilor JAI privind măsurile preventive

22.07.2015 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicității marți, 21 iulie 2015, un anunț cu privire la întâlnirea de lucru la nivel de experți referitoare la aplicarea practică a Deciziei-cadru nr. 2008/947/JAI privind aplicarea principiului recunoașterii reciproce în cazul hotărârilor judecătorești și al deciziilor de probațiune în vederea supravegherii măsurilor de probațiune și a sancțiunilor alternative și Deciziei cadru nr. 2009/829/JAI privind aplicarea, între statele membre ale Uniunii Europene, a principiului recunoașterii reciproce în materia deciziilor privind măsurile de supraveghere judiciară ca alternativă la arestarea preventivă.

Întâlnirea este organizată de Confederația Europeană de Probațiune, la Bruxelles, în perioada 26-27 august 2015 și se desfășoară în contextul determinat de amplificarea fenomenului migrației și de dificultățile privind supravegherea persoanelor față de care s-au dispus măsuri preventive neprivative de libertate sau care au fost condamnate aplicându-li-se sancțiuni neprivative de libertate.

Magistrații interesați pot aplica la adresa de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro, în atenția Nadiei-Simona Țăran, până pe 7 august 2015.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate