Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM selectează magistrați pentru participarea la întâlnirea de lucru pentru aplicarea Deciziilor JAI privind măsurile preventive
22.07.2015 | JURIDICE.ro

Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicității marți, 21 iulie 2015, un anunț cu privire la întâlnirea de lucru la nivel de experți referitoare la aplicarea practică a Deciziei-cadru nr. 2008/947/JAI privind aplicarea principiului recunoașterii reciproce în cazul hotărârilor judecătorești și al deciziilor de probațiune în vederea supravegherii măsurilor de probațiune și a sancțiunilor alternative și Deciziei cadru nr. 2009/829/JAI privind aplicarea, între statele membre ale Uniunii Europene, a principiului recunoașterii reciproce în materia deciziilor privind măsurile de supraveghere judiciară ca alternativă la arestarea preventivă.

Întâlnirea este organizată de Confederația Europeană de Probațiune, la Bruxelles, în perioada 26-27 august 2015 și se desfășoară în contextul determinat de amplificarea fenomenului migrației și de dificultățile privind supravegherea persoanelor față de care s-au dispus măsuri preventive neprivative de libertate sau care au fost condamnate aplicându-li-se sancțiuni neprivative de libertate.

Magistrații interesați pot aplica la adresa de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro, în atenția Nadiei-Simona Țăran, până pe 7 august 2015.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.