Varia
JURIDICE

INM selectează magistrați pentru participarea la întâlnirea de lucru pentru aplicarea Deciziilor JAI privind măsurile preventive


22 iulie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicității marți, 21 iulie 2015, un anunț cu privire la întâlnirea de lucru la nivel de experți referitoare la aplicarea practică a Deciziei-cadru nr. 2008/947/JAI privind aplicarea principiului recunoașterii reciproce în cazul hotărârilor judecătorești și al deciziilor de probațiune în vederea supravegherii măsurilor de probațiune și a sancțiunilor alternative și Deciziei cadru nr. 2009/829/JAI privind aplicarea, între statele membre ale Uniunii Europene, a principiului recunoașterii reciproce în materia deciziilor privind măsurile de supraveghere judiciară ca alternativă la arestarea preventivă.

Întâlnirea este organizată de Confederația Europeană de Probațiune, la Bruxelles, în perioada 26-27 august 2015 și se desfășoară în contextul determinat de amplificarea fenomenului migrației și de dificultățile privind supravegherea persoanelor față de care s-au dispus măsuri preventive neprivative de libertate sau care au fost condamnate aplicându-li-se sancțiuni neprivative de libertate.

Magistrații interesați pot aplica la adresa de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro, în atenția Nadiei-Simona Țăran, până pe 7 august 2015.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro