Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM. Aviz favorabil pentru organizarea unui eveniment pentru unificarea practicii în materia achizițiilor publice


24 iulie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Achizitii publice, ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a decis în ședința de marți, 21 iulie 2015, cu privire la solicitarea CNSC referitoare la organizarea unui eveniment având ca obiectiv unificarea practicii în materia achizițiilor publice, că este oportună participarea unor judecători și a unor reprezentanți ai CSM la eveniment, precum și că:
– este necesară emiterea unei circulare către curțile de apel în vederea desemnării a câte doi judecători care soluționează cauze în domeniul achizițiilor publice; în cazul Curții de Apel București s-a apreciat utilă participarea a patru judecători, dat fiind volumul mare de cauze cu acest obiect;
– este necesară transmiterea unui răspuns intermediar CNSC în sensul celor dispuse, cu precizarea că numele participanților vor fi comunicate ulterior, precum și cu propunerea de a fi invitați să participe la eveniment și formatori din cadrul INPPA.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro