Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Frauda la concursurile de admitere la SNG/de ocupare a posturilor vacante la instanțe și parchete produce consecințe asupra condiției bunei reputații


24 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Admitere în profesii juridice, Sistemul judiciar

Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a decis în ședința de marți, 21 iulie 2015, cu privire la sesizarea lui Gabi Corodean, că se impune inițierea demersurilor de modificarea a regulamentelor, în sensul că tentativa de fraudă sau frauda la concursurile de admitere la SNG sau la cele de ocupare a posturilor vacante de la nivelul instanțelor și parchetelor să aibă consecințe asupra condiției bunei reputații care trebuie îndeplinită pentru numirea în funcția de judecător, procuror, grefier ori pentru admiterea la INM sau SNG.

Comisia a dispus comunicarea acestor aspecte către președinții curților de apel și procurorilor generali ai parchetelor de pe lângă curțile de apel.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică