Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Propunerile de reprezentanți CSM desemnați în Comitetul de Monitorizare al Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020
24.07.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Comisia nr. 1 – Independența și responsabilizarea justiției, eficientizarea activității acesteia și creșterea performanței judiciare, integritatea și transparența sistemului judiciar a decis în ședința de marți, 21 iulie 2015, cu privire la desemnarea reprezentanților CSM în Comitetul de Monitorizare al Programului Operațional Capacitate Administrativă, că va transmite lucrarea către Plen cu propunerea de desemnare a reprezentanților CSM în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, după cum urmează:
– procuror Gheorghe Muscalu, membru titular;
– directorul Direcției Afaceri Europene, Relații Internaționale și Programe, membru supleant.

Cei doi membri trebuie să facă parte și din grupul de lucru constituit la nivelul CSM, INM, SNG și Inspecției Judiciare pentru definitivarea propunerii de proiecte care vor fi depuse în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti