Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 


Print Friendly, PDF & Email

10 studenți vor face practică la Ministerul Educației, în cadrul programului de internship al Guvernului
24.07.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Educației și Cercetării Științifice a dat publicității joi, 23 iulie 2015, un comunicat cu privire la deschiderea programului de internship al Guvernului României, ediția 2015.

Ministerul Educației a organizat festivitatea de deschidere a internshipului, dedicată studenților care au ales să-și desfășoare acest stagiu în cadrul MECS. La eveniment au fost prezenți ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, secretarul de stat pentru Învățământ Superior, Gigel Paraschiv, și directorii care vor coordona activitatea studenților-interni.

Celor 10 studenți implicați în programul de internship le-au fost prezentate activitatea MECS și cerințele cărora trebuie să răspundă pe parcursul celor două luni de stagiu. Viziunea Ministerului Educației este ca, pe parcursul acestei perioade, studenții să obțină cunoștințe și capacități-cheie pentru munca în administrația publică, prin implicarea efectivă în activitățile practice derulate de minister. Cei 10 interni au studiat sau studiază atât în străinătate (Franța, Belgia), cât și în țară. Printre instituțiile de învățământ superior de proveniență se regăsesc Universitatea din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea Tehnică de Construcții din București.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.