Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Președintele CSM a sesizat Inspecția Judiciară pentru efectuarea de verificări privind cazul minorei din Giurgiu


24 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Sistemul judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 23 iulie 2015, un comunicat cu privire la sesizarea Inspecţiei Judiciare, ca urmare a informațiilor din mass-media referitoare la cazul minorei din judeţul Giurgiu.

Cornel Vasilache, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu: ”Plângerea minorei, în vârstă de 14 ani la data producerii faptelor, respectiv în anul 2013, a fost înregistrată la poliție în data de 5 ianuarie 2013, iar faptele se petrecuseră la data de 3 ianuarie 2013. În data de 6 ianuarie 2013, a fost emisă ordonanță de reținere pentru cei șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani pentru infracțiunea de întreținere de act sexual cu o persoană minoră, după care Tribunalul Giurgiu a dispus în acest caz obligativitatea pentru cei cercetați de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile. Pe data de 19 ianuarie 2013, a fost finalizat și înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu referatul de urmărire penală pentru act sexual cu o persoană minoră pentru cei șapte tineri”, informează agerpres.ro.

Jud. Marius Badea Tudose, preşedintele CSM, a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea identificării dosarului şi efectuării de verificări.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică