Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

MapN. Activitatea de informare si relatii cu publicul

10.02.2009 |
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 71 din 6 februarie 2009 au fost publicate Instructiunile privind activitatea de informare si relatii publice in Ministerul Apararii Nationale din 28 ianuarie 2009 precum si Ordinul ministrului apararii nationale nr. 12 din 28 ianuarie 2009 pentru aprobarea acestora.

Instructiunile mai sus mentionate au aparut din necesitatea asigurarii unui flux continuu de informatii publice in vederea comunicarii acestora intr-un mod complet si corect, personalului din cadrul Ministerul Apararii Nationale,  cetatenilor precum si  institutiilor interesate.

Activitatea de informare si relatii publice consta in stabilirea, mentinerea si dezvoltarea unor relatii de incredere intre Ministerul Apararii Nationale si persoanele interesate de activitatea acestuia, pentru promovarea obiectivelor institutiei militare si cresterea gradului de informare si a nivelului de intelegere a problematicii asociate domeniului militar.

Pentru a asigura transparenta activitatii de informare  vor fi stabilite si dezvoltate relatii cu: mass-media; comunitatea locala (reprezentata de populatia localitatilor in care sau in apropierea carora sunt amplasate unitatile militare precum si  institutii ale administratiei publice locale); personalul armatei si familiile lor carora li se vor furniza informatii generale si militare care pot influenta viata personala, viata  de familie sau cariera.

In vederea atingerii obiectivelor urmarite, Ministerul Apararii Nationale organizeaza campanii de informare care au ca scop aducerea in atentia societatii a  unor aspecte privitoare la actiunile importante ale armatei pentru care este nevoie de sustinere publica, promovarea profesiei militare, precum si atragerea tinerilor catre aceasta meserie. In plus, pentru o cunoastere mai indeaproape a tuturor aspectele ce vizeaza domeniul militar. Trustul de presa al Ministerului Apararii Nationale va asigura in mod gratuit produsele de informare publica, in conformitate cu prevederile metodologiei privind asigurarea cu presa militara centrala scrisa si cu alte produse de informare publica. Pentru a evalua operativitatea acestor actiuni intreprinse, in mod sistematic se vor intocmi analize specializat.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week