Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bihor. Înscrierile pentru examenul de primire în profesia de avocat 2015
28.07.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Bihor a dat publicității vineri, 24 iulie 2015, un anunț cu privire la înscrierile pentru examenul de primire în profesia de avocat 2015.

Candidații care depun dosarele de înscriere la Baroul Bihor vor susține examenul de admitere la Centrul Teritorial Timișoara. Cererile de înscriere însoțite de documentele necesare, potrivit Regulamentului de examen, se vor depune la secretariatul Baroului Bihor în intervalul 31 iulie – 17 august 2015, orele 9:00-14:00.

:: cerere de înscriere avocat stagiar
:: cerere de înscriere avocat definitiv


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.