Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Examenul de admitere la studii de licență 2015. Rezultatele
28.07.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității sâmbătă, 25 iulie 2015, rezultatele obținute de candidați la examenul de admitere la studii de licență 2015.

:: rezultate locuri buget
:: rezultate locuri taxă
:: rezultate locuri IFR
:: candidații de etnie rromă admiși la taxă
:: candidații de etnie rromă admiși la buget

Prof. univ. dr. Lucian Bercea, Decan și Președinte al Comisie de Admitere, reamintește că studenții admiși la locurile bugetate trebuie să plătească taxa de confirmare a locului (150 LEI) în intervalul 27-29 iulie 2015, între orele 9:00-13:00. De asemenea, trebuie să completeze dosarele cu diploma de bacalaureat și foaia matricolă în original sau adeverințele în original. Neîndeplinirea acestor condiții duce la pierderea locului finanțat de la buget.

Candidații admiși pe locurile cu taxă trebuie să achite, odată cu taxa de confirmare (150 LEI), și o primă rată (600 LEI) din taxa de școlarizare aferentă anului universitar 2015-2016, până la 29 iulie 2015, ora 13:00, depunând concomitent actele de studii în original/copie legalizată, pentru a dobândi statutul de student al Facultății de Drept.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti