Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Examenul de admitere la studii de licență 2015. Rezultatele

28.07.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității sâmbătă, 25 iulie 2015, rezultatele obținute de candidați la examenul de admitere la studii de licență 2015.

:: rezultate locuri buget
:: rezultate locuri taxă
:: rezultate locuri IFR
:: candidații de etnie rromă admiși la taxă
:: candidații de etnie rromă admiși la buget

Prof. univ. dr. Lucian Bercea, Decan și Președinte al Comisie de Admitere, reamintește că studenții admiși la locurile bugetate trebuie să plătească taxa de confirmare a locului (150 LEI) în intervalul 27-29 iulie 2015, între orele 9:00-13:00. De asemenea, trebuie să completeze dosarele cu diploma de bacalaureat și foaia matricolă în original sau adeverințele în original. Neîndeplinirea acestor condiții duce la pierderea locului finanțat de la buget.

Candidații admiși pe locurile cu taxă trebuie să achite, odată cu taxa de confirmare (150 LEI), și o primă rată (600 LEI) din taxa de școlarizare aferentă anului universitar 2015-2016, până la 29 iulie 2015, ora 13:00, depunând concomitent actele de studii în original/copie legalizată, pentru a dobândi statutul de student al Facultății de Drept.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week