Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

George Maior, Doctor Honoris Causa al Academiei Tehnice Militare


29 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității marți, 28 iulie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Gabriel Oprea la ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa de către Senatul Universitar al Academiei Tehnice Militare ambasadorului George Cristian Maior.

La ceremonie au mai participat: Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kövesi, precum și personalităţi politice, ambasadori, reprezentanţi ai mediului universitar şi ai instituţiilor din domeniul securităţii naţionale.

George Maior a mulțumim pentru titlul primit și a declarat: ”Am găsit întotdeauna aici oameni patrioți și oameni cu gândire strategică. Iată că beneficiile acestor strategii se văd în condițiile de astăzi din România, în ceea ce privește securitatea sa și evoluția sa socială și economică”.

Gabriel Oprea: ”Dacă România este astăzi un stat membru al Uniunii Europene, stat membru al NATO, o țară sigură, care generează securitate și stabilitate în regiune și este respectată de partenerii noștri internaționali, acest lucru i se datorează și lui George Maior”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică