Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Președintele CSM a sesizat Inspecția Judiciară ref. cazul de viol din Gorj


29 iulie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 28 iulie 2015, un comunicat cu privire la sesizarea Inspecţiei Judiciare de către președintele CSM în legătură cu cazul de viol asupra unei minore din județul Gorj.

În noapte de 25 spre 26 iulie 2015, o tânără de 17 ani a fost obligată să întrețină relații sexuale cu trei bărbați, unul dintre ei fiind prietenul ei, în locuința unuia dintre ei, un bărbat de 29 de ani. Ulterior, fata a fost închisă în portbagajul unei mașini. A reușit să își sune mama, care a anunțat poliția. Au fost reținuți doar doi dintre cei trei violatori, pentru că fata nu a depus plângere împotriva prietenului ei, ci doar împotriva celorlalți doi, informează ziare.com.

Jud. Marius Badea Tudose, președintele CSM, a sesizat Inspecția Judiciară în vederea identificării cauzei şi efectuării de verificări.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică