Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România


Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Lucrări de reorganizare și igienizare la garderobă
30.07.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Cluj a dat publicității marți, 28 iulie 2015, Hotărârea nr. 149 din 13 iulie 2015 a Consiliului Baroului Cluj, semnată de av. Mircea Pop – Decan, cu privire la reorganizarea spațiului de la garderobă pentru îmbunătățirea funcționalității și igienizare.

Consiliul a aprobat încheierea contractului cu SC Remax Edil SRL pentru efectuarea lucrărilor la garderoba din incinta Tribunalului Cluj (reparații, zugrăveală, vopsitorie, dezasamblare, mutare și reasamblare mobilier, modificări suporturi metalice). Durata lucrărilor este de 10 zile și se desfășoară în perioada 14-24 august 2015, inclusiv zilele de sâmbătă și duminică.

Pe perioada lucrărilor, SAJ își va desfășura activitatea la sediul Baroului Cluj. Administrator Andrei Mureșan se va ocupa de organizare și supravegherea lucrărilor.

Avocații sunt invitați să își ridice robele de la garderobă până pe 12 august 2015. Robele neridicate până la data indicată vor fi sigilate și depozitate, urmând ca eliberarea lor să se facă după restabilirea condițiilor normale de funcționare.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.