Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Lucrări de reorganizare și igienizare la garderobă

30.07.2015 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Baroul Cluj a dat publicității marți, 28 iulie 2015, Hotărârea nr. 149 din 13 iulie 2015 a Consiliului Baroului Cluj, semnată de av. Mircea Pop – Decan, cu privire la reorganizarea spațiului de la garderobă pentru îmbunătățirea funcționalității și igienizare.

Consiliul a aprobat încheierea contractului cu SC Remax Edil SRL pentru efectuarea lucrărilor la garderoba din incinta Tribunalului Cluj (reparații, zugrăveală, vopsitorie, dezasamblare, mutare și reasamblare mobilier, modificări suporturi metalice). Durata lucrărilor este de 10 zile și se desfășoară în perioada 14-24 august 2015, inclusiv zilele de sâmbătă și duminică.

Pe perioada lucrărilor, SAJ își va desfășura activitatea la sediul Baroului Cluj. Administrator Andrei Mureșan se va ocupa de organizare și supravegherea lucrărilor.

Avocații sunt invitați să își ridice robele de la garderobă până pe 12 august 2015. Robele neridicate până la data indicată vor fi sigilate și depozitate, urmând ca eliberarea lor să se facă după restabilirea condițiilor normale de funcționare.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate