Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Incep inscrierile pentru examenul de intrare in profesia de consultant fiscal – sesiunea martie 2009

23.02.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 92 din 16 februarie 2009 a fost publicata Hotararea Camerei Consultantilor Fiscali nr. 4/2009 privind sustinerea examenului pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal – sesiunea martie 2009. 

Examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal va avea loc in Bucuresti, in zilele de 21 si 22 martie 2009, urmand ca locul de desfasurare a examenului sa se publice pe site-ul Camerei Consultantilor Fiscali pana la data de 16 martie 2009. 

Inscrierile la examen se fac in perioada 23 februarie-4 martie 2009 pe site-ul www.cameraconsultantilorfiscali.ro si dosarele se transmit prin servicii postale cu confirmare de primire pe adresa str. Lucretiu Patrascanu nr. 10, sectorul 3, Bucuresti.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate