Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificare Norme tehnice BNR ref. cec, cambie si bilet la ordin

02.03.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 114 din 25 februarie 2009 au fost publicate Normele tehnice ale Bancii Nationale a Romaniei nr. 3/2009 pentru modificarea Normei tehnice a Bancii Nationale a Romaniei nr. 4/2008 privind cecu si nr. 4/2009 pentru modificarea Normei tehnice a Bancii Nationale a Romaniei nr. 5/2008 privind cambia si biletul la ordin.

Normele BNR modifica cateva caracteristici tehnice privitoare la tiparirea formularului de CEC, respectiv de cambie si bilet la ordin, fiind inlocuite anexele privitoare la zonele cecului si dimesiunile cecului, respectiv privitoare la zonele si dimensiunile cambiei si biletului la ordin.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII 
SSA


Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership