Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

"Adeverinta de venit" si "Cererea de eliberare a unei adeverinte de venit"

02.03.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 109 din 24 februarie 2009 a fost publicat Ordinul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 193/2009 pentru aprobarea modelului si continutului formularelor "Adeverinta de venit" si "Cerere de eliberare a unei adeverinte de venit" pentru persoane fizice.

Ordinul aproba modelului si continutului pentru doua formulare: "Adeverinta de venit" si "Cerere de eliberare a unei adeverinte de venit" pentru persoane fizice.

Adeverinta de venit atesta veniturile impozabile anuale realizate sau estimate, existente in evidenta fiscala, la data solicitarii, pe baza datelor declarate de persoanele fizice sau de platitorii de venituri.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII 
SSA

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week