« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Vom putea formula on-line plangere la CEDO?
02.03.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a lansat un nou serviciu, in faza de testare, care permite solicitantilor sa completeze formularul de plangere on-line prin intermediul Internetului. La inceput acest serviciu va fi disponibil numai solicitantilor care folosesc formularul de plangere in limba olandeza sau suedeza. In functie de rezultatele acestui test, acesta va putea fi extins si la celelalte limbi oficiale ale statelor membre.

Cand vor completa formularul, solicitantii se pot intrerupe in orice moment si pot salva completarile facute. Cand doresc pot apoi sa reia formularul pentru a continua sa-l completeze. Dupa ce formularul este complet, acesta poate fi validat. In acel moment formatul PDF al formularului complet este trimis automat solicitantului care poate sa-l imprime, sa-l semneze si sa-l trimita prin posta la Curte, impreuna cu anexele necesare, in timpul indicat in Conventia europeana a drepturilor omului.

 
Secţiuni: C. administrativ, CEDO | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD