Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Vara 2015. Înscrieri în Catalogul JURIDICE.ro


31 iulie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, SELECTED
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În perioada verii se pot face înscrieri în Catalogul JURIDICE.ro.

Cost [înregistrare în maxim 4 arii de practică]
# o lună: 40 lei

# 1 an: 365 lei
* în loc de 480 lei; economisiți 115 lei

# 3 ani: 400 lei
* în loc de 1.440 lei; economisiți 1.040 lei

# for life: 450 lei; înregistrare valabilă pe viaţă (cât timp o să existe JURIDICE.ro)

:: detalii și formular de încriere


* Membrii Clubului au 50% reducere.

* Listarea în catalog se face cu link către o pagină găzduită (gratuit) de către JURIDICE.ro (de tip www.juridice.ro/prenume-nume) sau direct către pagina dumneavoastră de pe site-ul propriu.

* Prețurile sunt exprimate în lei și nu includ TVA. Prețurile nu au caracter de ofertă fermă. Prețurile nu au caracter de ofertă publică. Ne rezervăm opțiunea de a selecta clienții.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro