Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Modificarea Regulamentului (UE) nr. 965/2012 în ceea ce privește exploatarea de către transportatori aerieni din Uniune a aeronavelor înmatriculate într-o țară terță


4 august 2015 | Elena ALBU
Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În Jurnalul Oficial al uniunii Europene, seria L 206 a fost publicat Regulamentul (UE) 2015/1329 al Comisiei de modificare a Regulamentului (UE) nr. 965/2012 în ceea ce privește exploatarea de către transportatori aerieni din Uniune a aeronavelor înmatriculate într-o țară terță.

Obiectul regulamentului: Regulamentul (UE) nr. 965/2012 al Comisiei stabilește condițiile de exploatare în siguranță a aeronavelor. Regulamentul respectiv ar trebui să fie modificat pentru a permite exploatarea aeronavelor înmatriculate într-o țară terță de către transportatori aerieni deținând o licență în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1008/2008 al Parlamentului European și al Consiliului. Este necesar să se acorde un interval de timp suficient pentru ca industria aeronautică și administrațiile statelor membre să se adapteze la cadrul de reglementare modificat. Prin urmare, ar trebui să fie prevăzută posibilitatea aplicării unei perioade de tranziție adecvate. Măsurile stabilite prin prezentul regulament sunt conforme cu avizul Agenției Europene de Siguranță a Aviației, prezentat în Regulamentul (CE) nr. 216/2008.

Prezentul regulament este obligatoriu în toate elementele sale și se aplică direct în toate statele membre.

Elena ALBU

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro