Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Alba colectează informații despre avocații care au participat la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918
11.08.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Alba a dat publicității un anunț cu privire la editarea lucrării ”Avocaţii şi Marea Unire de la 1 Decembrie 1918”, ce urmează a fi lansată pe 14 noiembrie 2015.

Consiliul Baroului Alba și Consiliului Baroului Hunedoara vor lansa pe 14 noiembrie 2015, cu ocazia conferinței de pregătire profesională a avocaţilor, lucrarea „Avocaţii şi Marea Unire de la 1 Decembrie 1918”. Cei care dețin informații despre avocați care s-au implicat sau au participat la Marea Adunare de la 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia să le transmită Baroului Alba până cel târziu în data de 30 septembrie 2015, la tel./fax.: 0258.812.905; e-mail: office@barou-alba.ro.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.