Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

INM. Seminar EJTN: Drept societar / 12-13 octombrie 2015, Lisabona


11 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 10 august 2015, un anunț cu privire la seminarul Drept societar (Company Law), organizat de EJTN, la Lisabona, în perioada 12-13 octombrie 2015.

Seminarul își propune să ofere participanților formare aprofundată cu privire la instituții din materia dreptului societar. Prezentările experților vor face referire și la aspecte precum jurisdicția, dreptul aplicabil, instrumente puse la dispoziție în dreptul UE, recunoașterea și executarea hotărârilor și alte instrumente de cooperare judiciară în această materie. Formatul seminarului va îmbina aspectele teoretice cu cele practice, scop în care vor fi organizate ateliere de lucru pentru a asigura o mai bună cunoaștere a legislației și jurisprudenței europene în materie și a facilita schimbul de bune practici între participanți.

La seminar pot participa unul sau doi judecători specializați în materia litigiilor cu profesioniști și procurori care instrumentează cauze în materie.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii