Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Execuția bugetară a ASF la 30 iunie 2015


12 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat în dezbatere publică joi, 6 august 2015, un comunicat cu privire la execuția bugetară a ASF la 30 iunie 2015, care s-a încheiat cu un excedent de 23.025.645 lei, în creștere (cu 213,96%) față de rezultatul primului semestru din 2014.

ASF a realizat venituri în cuantum de 81.425.283 lei, în ușoară creștere față de semestrul I 2014 (cu 6,68%); cheltuielile au fost în valoarea de 58.399.638 lei, adică 74,04% din prevederile bugetare aferente semestrului I 2015, înregistrând o scădere cu 15,35% față de perioada similară a anului trecut.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii