BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
Print Friendly, PDF & Email

Deciziile Consiliului ASF – 12 august 2015

13.08.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității miercuri, 12 august 2015, un comunicat cu privire la deciziile adoptate de Consiliul ASF în ședința din aceeași zi.

Consiliul a discutat despre armonizarea cadrului aplicat în materia transferului societăţilor de pe piaţa RASDAQ pe piaţa valorilor mobiliare necotate şi a hotărât admiterea pe ATS a emitenţilor aflaţi sub incidenţa Legii nr. 151/2014 care se află în procedură de insolvenţă sau reorganizare judiciară.

Consiliul a aprobat Norma privind comercializarea prin mijloace electronice a contractelor de asigurare, care include observaţiile transmise pe perioada în care proiectul s-a aflat în consultare publică.

De asemenea, a audiat şi o informare privind îndeplinirea măsurilor dispuse în sarcina entităților din sistemul de pensii private în perioada 1 iulie 2014 – 30 iunie 2015. A fost constatată o implementare corespunzătoare a activităţilor de remediere rezultate din acţiunile de supraveghere şi control, având drept rezultat şi o îmbunătăţire a activităţilor acestor societăţi.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week