Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM sesizează Inspecția Judiciară ref. declarațiile politicienilor la adresa procurorilor PICCJ


14 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 13 august 2015, un comunicat cu privire la sesizarea Inspecției Judiciare în legătură cu informațiile lansate în spațiul public de către unii politicieni referitoare la activități procedurale desfășurate de procurori PICCJ.

Având în vedere declarațiile politicienilor în legătură cu scoaterea de sub urmărire penală a premierului Victor Ponta, precum și sesizarea ministrului justiției privind posibila atingere adusă independenţei procurorilor şi independenţei sistemului judiciar, CSM a decis sesizarea Inspecției Judiciare.

CSM atrage atenția actorilor politici să respecte obligaţia de rezervă faţă de activităţile sistemului judiciar, cu atât mai mult cu cât opiniile exprimate public fac referire la dosare aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică